Carmen uit Deventer zoekt date die houdt van boeken lezen

Mijn naam is Carmen en ik woon in Deventer. Zoals de titel die ik heb gegeven voor deze tekst al zegt, ben ik op zoek naar iemand die ervan houdt om boeken te lezen. Ik heb twee redenen daarvoor. De eerste reden is dat ik zelf ook hou van lezen en de tweede reden is dat ik eerder iemand had die er niet van hield en dat daardoor mijn relatie is kapot gegaan. Ik zal je maar eerst een beetje geschiedenis geven over mijn date die niet van lezen hield.

Hij vond mij saai

Ik ben altijd de type geweest die met een boek in de kantine zit. Mijn ex-vriend Simon, had al een tijdje een oogje op mij. Ik zag ook altijd dat hij naar mij keek en hoopte stilletjes dat hij mij leuk vond. Hij kwam dus op een date naar mij toe en vroeg mij op een date. Natuurlijk wilde ik dat graag. We hadden enkele dates in Deventer en zijn toen begonnen met onze relatie. Op den duur werd hij afstandelijk. Ik wist toen nog niet waarom hij zo deed. Ik heb de moed genomen om hem te vragen waarom hij zo deed. Hij vond dat hij zich schaamt voor mij, omdat ik altijd een boek bij mij hebt. Wanneer we naar een restaurant gingen en hij bijvoorbeeld eten ging bestellen, bleef hij altijd zo lang weg dat ik dan begon verder te lezen in mijn boek. Als hij dan terug kwam zag hij mij met mijn neus in mijn boek. Ik vind dat het niet mijn schuld was dat ik zo deed. Hij bleef soms een uur lang weg en als ik om mij heen keek zag ik hem gewoon niet. Nu dat ik eraan terug denk, ben ik eigenlijk wel blij dat het uit is. Het heeft mij ook laten inzien dat ik met iemand zou moeten zijn die dezelfde interesses heeft als mij en iemand die niet een uur weg blijft als hij eten besteld.

Een lieve man

Ik ben dus op zoek naar iemand die als hobby lezen heeft net als ik zelf. Het lijkt mij zo spannend om samen een boek te lezen en er dan samen over te praten. Natuurlijk zullen we niet meer met onze neus in de boeken zitten dan bij elkaar, maar ik geloof erin dat wanneer een koppel dezelfde interesses heeft hebben zij ook meer om over te praten. Voor een date wil ik dus graag iemand die lief is, geen misbruik maakt van het feit dat ik zelf rustig ben en dat ik je snel vertrouw. Dat is ook een punt van mij. Ik vertrouw mensen te snel. Daar werk ik nog aan. Hopelijk vind ik een date die mij kan ondersteunen daarin en dat hij mij juist sterker maakt. Als je wel interesse hebt in een een boekenworm en graag je verhalen en ideeen met mij wilt delen over boeken, contact mij dan graag.