Femke zoekt een dating maatje in Beek en Donk

Mijn naam is Femke en ik zoek een dating maatje in Beek en Donk. Ik woon in Beek en Donk en wil niet te ver gaan voor een date. Ik denk namelijk een beetje verder, want de dates kunnen een relatie worden en de relaties kunnen weer verder uitbreiden. Voor je het weet moet ik verhuizen naar een andere stad. Ik wil graag in Beek en Donk blijven, omdat ik een vaste baan daar heb. Ik vind het er ook leuk om te wonen. Het is erg rustig daar.

Mijn date maatje

Ik werk al 3 jaren. Ik maak behoorlijk veel overuren en werk soms zelfs in de weekenden. Ik heb maar besloten om het nu wat rustig aan te nemen en mijzelf een beetje te settlen met een partner. Ik kijk er echt naar uit om iemand te vinden met wie ik een leuke date kan hebben. Ik wil graag iemand die kan tegen een grapje. Ik vind het namelijk leuk om grapppen te maken en ben altijd degene in de groep die het gezellig houdt. Ik ben de laatste tijden teveel bezig geweest met mijn werk, maar normaliter ben ik wel iemand die houdt van een feestje. Ik vind het leuk om te dansen. Als klein meisje zat ik op ballet les en later ben ik richting de spaanse dansen gegaan. Als mijn date niet kan dansen, is het niet erg. Ik kan het je altijd leren. Mijn date zou een goede eetlust moeten hebben. Ik zelf heb ook een behoorlijke eetlust, vooral wanneer het komt op seafood. Ik hou mijzelf wel op tijd bezig met sporten. Wegens de drukte die ik heb met mijn werk, kreeg ik de tijd niet om naar de gym te gaan en dus heb ik 1 kamer helemaal omgetoverd tot een gymnastiek ruimte. Ik heb trouwens ook mijn eigen huis in Beek en Donk, wat ook een reden is om niet weg te willen gaan van daar. Ik heb er hard voor gewerkt om genoeg geld te sparen om in aanmerking te komen voor een lening bij de bank. Die betaal ik dus ook nog af, dus ja ik kan niet weg. Verder hoop ik een date te krijgen die het leuk vindt om uit te gaan. Men kent mij tegenwoordig niet zo, maar ik hou ervan om uit te gaan. Al zwieren we gewoon door de straten, maakt mij niet uit. Zolang ik maar kan zwieren samen met mijn date. Het belangrijkste, is dat ik op zoek ben naar iemand die met serieuze gedachten op een date zal gaan met mij. Niet dat je denkt dat je er 1 nachtje iets geweldigs van kan maken, of dat je wat extra krijgt. Ik ben niet van die type. Ik wil je graag goed leren kennen en wil dat jij ook de gelegenheid krijgt mij te leren kennen. Hopelijk als het klikt kunnen we verder gaan met onze relatie en dat het dus meer zal worden dan alleen daten.