Leuke vrouw uit Leeuwarden staat open voor dating

Mijn naam is Clea. Ik woon in Leeuwarden en ik ben al 2 jaren gescheiden. Ik ben een moeder van 4. De jongste is 2 jaar en de oudste is 10 jaar. Ik was 8 jaren getrouwd en van deze 8 jaren was mijn man met een andere vrouw voor de laatste 2 jaren. Toen ik erachter ben gekomen heb ik hem gevraagd waarom hij die stap heeft genomen om met een andere vrouw te zijn. Zijn antwoord was dat weer wilde leven als een single persoon en niet als een vader van 4 kinderen. Ondanks ik een huisvrouw was en alle verantwoordelijkheid voor de kinderen nam, vond hij dat toch een probleem in zijn leven. Met 4 kinderen krijg ik de kans niet om te werken en dus krijg ik bijstand en krijg ik ook een bepaald bedrag van mijn ex-echtgenoot om onszelf staande te houden. Ik heb in de tussen tijd wel een baan kunnen vinden die ik vanuit huis kan doen. Wanneer mijn kinderen op school zijn en ik klaar ben met het huishouden doe ik dat. Voordat het tijd is om de kinderen op te halen, kook ik. Na 2 jaren mis ik het wel om een man in huis te hebben. Ik hoop iemand te vinden die mijn kinderen ook als zijn eigen kan nemen. Natuurlijk wil ik graag eerst beginnen met een date.

Wie zoek ik

Ik heb dus al een beetje over mijzelf verteld en hoe de situatie nu is. Hopelijk schrik ik de mannen niet af met mijn verhaal en mijn 4 kinderen. De mannen die wel zo lief zijn om geinteresseerd te zijn in een date met mij, ben ik erg dankbaar. Ik ben niet op zoek naar iemand speciaal. Voor mij dien je vriendelijk te zijn. Ik hoop dat het ook kan lukken om als een vader figuur te zijn voor mijn kinderen. Het zou zelfs nog beter zijn als je zelf ook kinderen heb. Iemand die nooit eerder kinderen heeft gehad en nu plotseling 4 krijgt, zal denk ik binnen korte tijd ook het huis verlaten. Wanneer je ervaring opdoet met kinderen begin je met 1, tenzij je een meerling hebt. Wat ook nog een rol speelt hierbij is dat het niet je eigen bloed kinderen zijn. Hoe je het ook draait of keert, je eigen bloed kinderen behandel je anders dan de kinderen van een ander. Ben jij een alleenstaande vader, of zelfs als je de voogdij niet hebt, maar wel ervaring met kinderen, kun je mij altijd contacten. Ik ben trouwens 36 jaar. Het zou fijn zijn om iemand te vinden in die leeftijd categorie. Ouder dan mij is geen probleem, maar het liefst niet jonger dan mij. Zodra een man jonger is dan mij kan ik geen gevoelens voor hem krijgen, maakt niet uit hoe mooi hij ook is. Dat heeft te maken met het feit dat ik een oudere zus ben van 5 jongere broertjes. Ik ben uit een grot gezin gekomen en heb nu zelf ook 4 kinderen. Je weet me te vinden.