Wakker worden naast een man waarvan je denkt: is hij de geschikte man voor mij. Is hij wel voor mij bestemd. Gaan we het samen ver schoppen. Is hij niet hoogmoedig en is hij wel romantisch. Suzanne heeft met Erick gedate. En hebben de dag van de date samen doorgebracht in een hotel kamer. Het was heel leuk voor beide dat ze hebben besloten om op de eerste date al samen te gaan slapen. Er gebeurde natuurlijk niks vreemds maar het feit dat ze op de eerste date al naast elkaar hebben geslapen vond Suzanne wat minder leuk.

Waar Suzanne Erick ontmoette

Suzanne is echt een uitgangstype. Uitgaan met haar vriendinnen is wat ze elke vrijdagavond deed. Het waren gezelllige avonden. Op een leuke vrijdag avond die Suzanne en haar vriendin besloten om uit te gaan eten kwamen ze een leuke heer tegen. Hij liep naar haar toe en maakte gelijk kennis met haar. Ze spraken een tijdje over hun afkomst. Plotseling vroeg hij als ze konden zoenen. Suzanne schrok van zijn vraag, want ze vond dat ze hem pas had ontmoet en dat zoenen niet paste bij zo een eerste ontmoeting. Hij stelde die vraag alsof hij wilde zeggen om het alfabet op te zeggen. Ze vond zijn vraag zo grappig dat ze zonder enige reden in stemde.   Daarna stelde hij voor nummers uit te wisselen, zodat ze een keer konden gaan daten. Zijn nummer was dus opgeslagen in haar telefoon. Na het gesprek ging Suzanne terug naar haar  vriendin. Ze vroegen gelijk als ze hem leuk vind. Suzanne knikte veel te opvallend in zijn richting. Dubbelchecken is belangrijk. Haar vriendin kneep haar ogen tot spleetjes en zei: “Ja hoor.  In de week die volgde hadden  Suzanne en Erick whatsapp-contact. Ze gaven elkaar alleen de broodnodige informatie: wanneer kom je et en, ik woon hier, is er iets wat je echt niet lust? Vrienden vonden het maar gewaagd dat Suzanne een eetdate had buiten de ring. Buiten de stad zelfs.

Daten met Erick

Erick en Suzanne waren aan het smsen geslagen. Ze hadden elke dag contact. Het leek alsof ze een partner waren. Erick wilde Suzanne zo graag weer ontmoeten. Elke dag vroeg hij haar om haar te zien. Maar Suzanne had het heel erg druk met het werk. Maar ze maakte 1 dag vrij om hem uiteindelijk te ontmoeten. Het was daten in een kamer in een bekende hotel.

Erick is ook een vrouw

In de kamer waar ze waren bestelde ze eerst wat lekker eten en drinken. Ze hebben dat lekker samen genuttig. Na het eten begonnen ze romantische dingen te doen, zoals vrijen. Het was eerst bij zoenen begonnen en daarna was het borsten aanraken. Tot op het moment dat ze beide zo geil waren. En wilde ze sex bedrijven. Suzanne haalde haar kleren weg en sprok vervolgens Op Erick. Maar Erick wilde zijn kleren niet uit doen. Dat vond Suzanne al vreemd. Plotseling begon Erick stil te doen. Suzanne vroeg hem wat er aan de hand was. Hij zei ik moet je wat vertellen. Ik ben ook een vrouw. Suzanne was zo teleurgesteld en wilde de date avond gelijk stoppen. En dat heeft ze ook gedaan.